perjantai 27. tammikuuta 2012

Kiveä ja kaakelia

Jos ei mitään suuria mullistuksia nyt tapahdu, kylppärin seinä- ja lattialaattavalinnat on suoritettu. Jippii! Seinälaataksi tulee valkoista noin 30 x 60cm kiiltävää valkoista laattaa ja lattiaan vaaleanharmaata (vaaleanbeigen sävyä myös paljon nähtävissä) balilaista jokikiveä. Lattiakivet onkin jo tilattu ja seinälaatatkin varmaan haetaan piakkoin. Remppaa aloitellaan ehkä joskus maalis-huhti-toukokuussa, mutta onpahan materiaalit hyvissä ajoin valmiina, jahka mieleiset löytyi.

Tässä kuvassa kivet näyttävät paljon enemmän beigeiltä kuin luonnossa...
Tässä hieman luonnollisempaa väritystä :)

Tänään oli taas postiluukku sylkenyt postia isännöitsijältä liittyen kunnossapito- ja muutostöiden valvomiseen. Taloyhtiön hallitus on päättänyt jonkun tietyn henkilön valvomaan remontteja, veloittavat 70 euroa tunti. Lappuseen on laitettu ajat, mitä mikäkin työ kestää. Aion kyllä tasan tarkkaan kytätä, että kyseinen heppu tonkii vesieristyksiä sitten sen tasan kaksi tuntia, jos aikoo kerran kahdesta tunnista laskuttaakin.

4 kommenttia:

  1. Nuo jokikivet on aivan ihanan näköistä pintaa, niin mielellään ottaisin meillekin! Ja hei vautsi mikä sängynpääty tuossa bannerissa! Ihan helmi idea :)

    VastaaPoista
  2. Katja: Itekin tykkään noiden kivien sävystä ja pinnasta. Sängynpäätyhän on sulta matkittu, sori! :) Oli vaan niin hyvä idea :) Onneks samat ideatkin voi näyttää ihan erilaisilta eri kodeissa. Ja kai suurin osa ihmisistä suurimman osan ideoista bongaa jostakin muualta, ellei sit joskus itsellään välähdä :D Noissa kuvissa näyttää, et noi pallolamput olis kiinni tossa päädyssä, mutta ne on siis semmoiset irralliset pallovalot, jotka oon Intiasta ostanut. Nykyään niitä taitaa ainakin Stockmannillakin olla myynnissä. Siitä vaan muuten jokikiveä tilaamaan! :)

    VastaaPoista
  3. No noi pallovalot nimenomaan tekee tosta tosi upean! Ja laitan vahingon kiertämään ja kopioin idean sinulta ;) Sähkärimiehelle jo vieno toive esitetty, ei tosin ainakaan vielä luvannut toteuttaa ;)

    VastaaPoista