keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Lontoon tuliaisia

Sain viime viikolla hirween ihania Lontoon tuliaisia hirween ihanalta ystävältäni :) Heti kun sain nämä aarteet käteeni, ajattelin, että niistäpä täytyy oikein blogiin laittaa kuvat. Käskin myös ystäväni käydä useamminkin matkoilla, heh.


 

Toi taulu on ihan syötävän herkullinen.


Tää toinen tuliainen on sitten vähän semmoinen mun ja ystäväni "sisäpiirijuttu". Ehkä meistä tulee mummoina semmoisia puum leopardinaisia. Kohta on pussukan lisäksi leoparditrikoita ja -huiveja ja -laukkuja ja -kännykänkuoria jne.

Sitten tässä vielä vilahdus parvekkeelle... Taidanpa joku päivä tehdä parvekepostauksen. Partsi on nyt päässyt pukeutumaan kesävetimiin.
Sen verran vielä loppuun kylppäriremontista, että homma etenee. Seinää on kaadettu ja oviaukon paikkaa siirretty. Ens viikolla lähtee vanhat laatat ja toivon mukaan saisi seinätkin vesieristettä päällensä. Pikkuisen muuten hymyilytti tänään, kun öh... "vesieristysfirman" tyyppi kävi katsomassa kylppäriä ja katseli sitten siinä samalla keittiötäkin. Kämppä on ihan kaaoksessa remontin takia. Mutta kyseinen heppu kertoi, että on lähiaikoina käynyt 108 kylpyhuoneessa ja nähnyt kaikenlaista. Keittiön oviaukossa seisoskellessaan hän tuumasi: "Tää on ku olis linnan juhlissa" :) :) Pikkuisen hymyilytti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti