maanantai 14. marraskuuta 2011

Enkelinsiipiä, puuhelmisydämiä ja karvaisia torkkupeittoja

On tullut tehtyä "muutamia hankintoja" viime päivien aikana. Löysin sohvalleni kauan etsimäni tekoturkispeiton, jee! Parvekkeelle sain viritettyä jouluvalot vanhaan oveen ja samaiseen paikkaan pääsi myös kanaverkosta tehdyt enkelinsiivet. Olohuoneeseen löytyi lisäksi numerotyynynpäällisiä, paperitähtiä ikkunoihin ja puuhelmisydän koristamaan jalkalamppua. Joululahjaostoksiakin on tullut tehtyä jo jonkin verran. Onko kukaan muu muuten huomannut, miten hankalaa on löytää kivoja joulupapereita, nauhoja ym.? Mulla on moneen otteeseen ollut jo hermot kireällä, kun ei tunnu löytyvän mitään, mitä etsii. Kyseisinä hetkinä yritän kuitenkin muistuttaa itseäni joulun todellisesta sanomasta.



Saa nähdä, koska ensilumet saapuvat tänne eteläiseen Suomeen. Valkoinen lumikerros kyllä mukavasti valostuttaisi pimeitä iltoja (ja aamuja ja päiviä...).




Musta tuntuu, että oon aika laiska bloggaaja :) Olisi mukavaa useamminkin päivitellä blogia, mutta välillä on aika ja ideat kortilla. (Korteista puheenollen, pitäisipä tänään vielä laittaa joulukortit teetätykseen...) Täytyypä sen lisäksi mennä hieroskelemaan aivonystyröitä...

2 kommenttia: