torstai 20. lokakuuta 2011

Syksy

Ei kai se auta kuin todeta, että kyllä se syksy on tullut... Pihapuissa ei enää montaakaan lehteä ole, vettä sataa ja on pimeää. Tosin on syksyssä oma viehätyksensäkin. Yksi niistä on se, että saa laittaa hieman lisävaloa ikkunoihin :) Ensimmäiset "jouluvalot" on nyt viritetty. Hieman akrobatiaa se vaati, koska verhojen vuoksi pienten naulojen kiinnittäminen ikkunakarmiin oli hankalaa. Nyt on kuitenkin valot työhuoneen ikkunassa. Kynttilöitäkin on ihanaa polttaa pimeinä ja koleina syysiltoina.


Kohta pitänee lähteä ostamaan lisää jouluvaloja, kun noi työhuoneen ikkunaan päässeet taitavat olla ainoat ehjät. Ihanaa syksyä kaikille :)

3 kommenttia:

 1. Täällä ollaan, kiva kun vinkkasit :)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, mun blogillani on ensimmäinen kommentoija! Tässähän ihan liikuttuu :) Voisitko Katja "blogikonkarina" kertoa, että miten saan blogiini kuvia vierekkäin ilman, että ne ovat toisissaan kiinni? PhotoScapella kuviani muokkailen. Toinen asia, mikä ihmetyttää on se, että jostakin syystä kun blogin avaa, niin tekstit hyppivät läpi monella fontilla. Huomasit varmaan? Mistäköhän se johtuu?

  VastaaPoista
 3. Kuvat saat rinnakkain joko leventämällä blogisi leveyksiä tai jos ei onnistu sitä kautta, niin sitten paintilla. Eli pienennät kuvat tarpeeksi pieniksi jotta mahtuvat näytölle kokonaan ja sitten paintissa laitat ne rinnakkain. Leikkaat sitten ne vierekkäiset kuvat yhdeksi kuvaksi.

  Fonteissa en huomannut mitään ihmeellisyyksiä, mutta saat fontit samaksi, kun kirjoitusvaiheessa valitset jonkin tietyn fontin ja kirjoitat kaikki tekstit sillä.

  Kauhian vaikea neuvoa näin sanallisesti, hihkaisehan jos et saanut selkoa :)

  VastaaPoista