torstai 19. tammikuuta 2012

A Cup of Tea

Kyllä on ulkona kaunista, kun maa ja puut on valkoisena. Käytiin kaverin kanssa tänään etsimässä latuja. Tai mä lähdin hölkkäyslenkille ja kaveri etti niitä latuja :) Multa puuttuu sukset, mutta aikamoinen kutina kyllä tuli lähteä ostamaan suksia, kun ladut löytyi. Matkalla nähtiin myös kivan näköinen jäämäki. Siellä lapsukaiset laskivat hurjaa kyytiä pyllymäkeä. Sanoin kaverille, että just tota lasten kuuluukin tehdä. Musta on ihana nähdä vähän isompiakin lapsia leikkimässä, kun nykyään näkee niin paljon lapsia, jotka yrittää olla jo aikuisia. Päätettiin kaverin kanssa myös joskus illan hämärissä lähteä jäämäkeä kokeilemaan. Ei kehtaa päivänvalossa varmaan enää tässä iässä laskea :D

Ulkoilun jälkeen alkoi paleltaa vanhoja luita, joten piti keitellä kupponen teetä. Johan lämpeni! Ja kai se on pääasia, että mieli pysyy nuorena, vaikka luita vähän kolottaiskin.
Nauttikaahan tekin lumesta!

2 kommenttia:

  1. Mistähän tänne surffailin :) Kiva blogi! Ihana koti ja keittiön muutos on ihan mielettömän ihana <3

    VastaaPoista
  2. Marika: Kiitos kivasta kommentista :) Itekin sitä aina päätyy mitä ihmeellisempiä reittejä toisten blogeihin. Kaunis koti sinullakin, piti käydä vilkaisemassa :)

    VastaaPoista