keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Kesän tuoksuja

Olipa niin nätti ja lämmin ilma tänään, että toiveet kesän saapumisesta heräsivät pikavauhtia eloon. Katselin junan ikkunasta, kuinka monissa puissa on jo pienet lehdet. Kevät etenee joka vuosi kohti kesää jotenkin mysteerisen salakavalasti. Ihanaa :)

Viime postauksesta on jo aikaa. On ollut kaikenlaista tässä viime aikoina, niin ei ole ollut aikaa keskittyä bloggailuun. Lauantaina hyvästelimme rakkaan ukkimme ♥ Surun keskeltä nousee kiitollisuus siitä, että ukki sai elää pitkän elämän, 92 vuotta.

Postailin viime kuun puolella kylppäriremontin aloittamisesta. Ukin poismeno ja hautajaisjärjestelyt kuitenkin menivät luonnollisesti remontin aloittamisen edelle, joten remontti ei ole vielä päässyt edistymään. HUOMENNA olisi kuitenkin tarkoitus oikeasti aloittaa :) Jos löydän remonttipölyn keskeltä läppärini, niin postailen remontin etenemisestä.

Kipaisin muuten tänään ex-tempore kirppiksellä. Sieltä tarttui mukaan pari tunikaa kummitytölle sekä hieman kesälukemista itselleni.

Kaupasta tarttui mukaan mansikoita. Yllättävän makoisia olivat, vaikka eivät vielä kotimaisia olekaan...
NAM.


4 kommenttia:

 1. Lämmin osanottoni Ukkisi johdosta.

  Kesän lähestyminen on ihana asia! Minäkin löysin tänne, kun on sopiva hetki kahlaan läpi hieman enemmänkin postejasi.

  Ihana tuo &-tyyny siinä yläbannerissa. Tiedätköhän kuka olen? ;)

  VastaaPoista
 2. Loistavia löytöjä kirppikseltä nuo kirjat - molemmat olen lukenut ja molemmista tosi paljon pitänyt! Teillä on muuten aivan ihana tiiliseinä tuossa alimmassa kuvassa!

  VastaaPoista
 3. Bambi: Kiitos osanotosta. Piti hieman pohtia kuka olet, mutta taidan tietää ;) Jos tuo nimimerkki on samalla vihje? :)

  Saska: En ole vielä ehtinyt noita kirjoja aloitella, mutta mukava kuulla, että ovat lukemisen arvoisia! Tiiliseinä on keittiön välitilassa.

  VastaaPoista
 4. Jep on se vihje ;) täytyykin piipahdella täällä toistekin. nimimerkillä edelleen blogikoukussa ;)

  VastaaPoista