tiistai 27. elokuuta 2013

Penkkini mun

Bongasin Facebookin sisustusryhmästä ihanan penkin ja ehdinpäs ensimmäisenä kirjoittaa kommentin kuvan alle. Täten olen siis onnellinen uuden istuimen omistaja. Ostin penkin, koska mulla on vain yksi penkki (aatelkaa nyt, vaan yks!) ja tarvitsen sellaisen sekä eteiseen että parvekkeelle. No mutta niinhän siinä sitten kävi, että penkki päätyi makkariin. Ehkä siis kolmaskin penkki vielä on hakusessa ;) Oon pitkään haaveillut, että sängynpäätyyn olisi kiva saada penkki. Ajattelin kuitenkin, ettei siihen lipaston takia sellaista mahdu. Mutta mukavastihan soma pieni penkki siihen istuikin!
 
 
 
 
 
 

5 kommenttia:

 1. Hei! Olen tässä selaillut sun blogia ja täytyy sanoa että se on aivan ihana! Löysin sun vanhoista postauksista valkoisen maton jonka olit tehnyt. Nyt kysyisinkin, saisiko sulta tilattua sellaisen valmiina?:) Itse olen nimittäin aika käsi käsitöissä :D

  PäiviH

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon! :) Jos tarkoitat sitä "suorakaiteen" muotoista mattoa, niin tosiaan sen oon ite tehny, mutta en tosiaankaan oo mikään matontekijä :D Sitä mun mattoa joutuu koko ajan oikomaan, kun on niin epämääräisen mallinen :) Oon ite teettänyt olohuoneen ja vessan virkatut matot yhdellä facebookin sisustuspalstalta bongaamallani matontekijällä. Hän varmasti tekisi sullekin toivomasi maton ja voin sanoa, että tekee todella edullisesti! Äidillänikin on tällä hetkellä matto tekeillä kyseisellä ihmisellä! Mitenköhän saisin sulle yhteystiedot..? :) Tosin jos mäkin onnistuin tekee sen maton, niin ihan varmasti säkin osaisit! Ite en ennen sitä edes osannut virkata :)

  VastaaPoista
 3. Oi, itse en ole facebookissa, mutta voisitkohan sinä kysyä häneltä, tekisikö hän tuollaisen maton minulle? Toimisit vähän kuin välikätenä :) Tuollainen matto olisi nimittäin aivan ihana makuuhuoneeseen! Ja sitten jos siihen saisi sinulta semmoisen kangaspalan, mikä sinun matossasi oli? Vaikkapa tekstillä Hand made, se kruunaisi maton :)

  PäiviH

  VastaaPoista
 4. Laitoin sun yhteystiedot kyseiselle henkilölle (poistin sun kommentin täältä, jossa oli sähköpostiosoite, jotta ei mee kaiken kansan tietoon) :) ja sanoin, että ottaa suhun halutessaan yhteyttä. Voitte sitten sopia maton värin ja koon ym. Voin toki tehdä sulle tommoisen lapun siihen mattoon. Kerrot vaan, että minkä kokosen haluut? Ja haluutko "HANDMADE" yhdelle riville vai tavuviivalla, jotta tulee kahdelle riville? Käykö tosta samasta kankaasta? Se on valkoista tai luonnonvalkoista, en muista tarkalleen. Ompelisitko sen ite mattoon kiinni? Se nyt on suht simppeliä puuhaa, ku kattoo vaan, et tulee suhteellisen suoraan :) Mutta ehkä kannattaa miettiä tarkemmin vasta sitten, kun saat tietää, että saatko maton teetettyä :)

  VastaaPoista
 5. Oi että, kiitos sulle paljon, toivotaan nyt että tekijä ottaa yhteyttä! :) Ja jos hän ottaa, otan suhun sitten yhteyttä lappu aikeissa :)
  PäiviH

  VastaaPoista