torstai 8. toukokuuta 2014

Olkkarin uutukainen

Ihmettelin äsken, kun läppäri ei meinaa "lukea" kameraa, jotta saisin kuvia koneelle. No, ei näköjään riitä, että piuha on kiinni koneessa, jos toinen pää ei ole kiinni kamerassa...
 
 Onpas ankean sateinen ilma ulkona. Tosin sinänsä hyvä, että eipähän tee mieli lähteä pihalle sisähommien sijaan. Lopputyötä pitäisi väkertää. Olen syyskuusta asti ollut sisustussuunnittelukurssilla ja nyt kurssin loppu häämöttää ihan lähellä. Vaikka olenkin kurssista todella paljon tykännyt, niin kieltämättä odotan sitä hetkeä, että lopputyön esitys on ohi. Melkoisesti työn ohella kurssissa onkin hommaa riittänyt.
 
Kipaisin tänään Ikeassa ja samalla autokyydillä tuli haettua muutama päivä sitten Askosta olohuoneeseeni ostamani matto. Olen jo jonkin aikaa haaveillut musta-valkoisesta matosta ja mieleinen löytyi viimeinkin, vielä huokeaan hintaan. Olen siis vallan tyytyväinen. Olohuone tulee lähiaikoina kokemaan muunlaistakin muodonmuutosta, mutta siitä sitten myöhemmin... Kovasti tekisi jo mieleni aloitella muutosprojektia, mutta kun olisi tuo yksi lopputyö sitä ennen tehtävänä :)
 
 
Mukaan Ikeasta tarttui myös iso oliivipuu. Se pääsee nauttimaan kesähelteistä (huhuuuuu, missä olette...?) parvekkeelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti