perjantai 30. tammikuuta 2015

Lastenhuoneen ideointia

Olen ideoinut 4-vuotiaalle kummitytölleni ja hänen 2-vuotiaalle pikkusiskolleen huonetta heidän pian valmistuvaan uuteen kotiinsa. Huoneen värimaailma tulee olemaan liila-valkoinen-harmaa-musta pienellä ripauksella vihreää.

Nämä kollaasit olen koonnut muistaakseni jo syksyllä ja tällä hetkellä näyttää siltä, että niin söpö kuin tuo yöpöytä onkin, se ei mahdu huoneeseen järkevästi. Tapetteja huoneeseen ei tule, mutta seinistä kaksi on maalattu liiloiksi. Myös liitutaulu olisi tarkoitus maalata. Lattialle tulee virkattu matto, jossa on valkoisia, liiloja, vaalean- ja tummanharmaita raitoja sekä suloinen piparkakkureuna.

Tytöillä on valmiina tummanruskea (luonnossa mustalta näyttävä) kerrossänky sekä valkoinen Kallax-hyllykkö (ei kuvissa). Vaatteille pitäisi löytää jokin kiva ja tilava lipasto. Yöpöydäksi tulee näillä näkymin kanto (siis aito puukanto), joka maalataan todennäköisesti liilaksi. Kaikenlaista muutakin mukavaa huoneeseen varmasti tulee.  Enpä malttaisi odottaa, että kyseistä huonetta pääsisi jo oikeasti sisustamaan. Toivottavasti vielä tässä kevään aikana pääsisin tännekin laittelemaan kuvia valmiista huoneesta.


Yöpöytä ja -valo: www.ikea.fi, matto: http://www.sydanmaami.suomalainenverkkokauppa.fi/, tapetti: http://mrperswall.com/

Tapetti DURO Atmosfär III Djuriket: muistaakseni www.kodinterra.fi, mutta enää en sieltä löytänyt. Kattovalaisin: www.ikea.fi. Muiden kuvien lähdettä en muista, mutta liilaseinäisestä huoneesta löytyy lisää kuvia täältä: http://www.sella.fi/tag/lastenhuone/

Sänky:www.ikea.fi, tyynynpäällinen ja matto H&M Homesta, kuvat otettu itse. Liitutaulumaali: www.biltema.fi.

Jostain syystä en tosiaan laittanut ilmeisesti ylös (tai en ainakaan löydä) joidenkin ideakuvien ym. lähteitä ja mietinkin, että voinko kuvia tänne laittaa vai rikonko tekijänoikeuksia pahastikin. Laitoin nyt kuvat kuitenkin ja kommenttiboksiinhan voi antaa palautetta, jos joku siitä mielensä pahoittaa :) Jos löydän lähteet jostakin, niin voinhan ne aina tänne lisäillä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti