sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Kohti uusia tuulia

Otsikko kertonee pienestä salamyhkäisyydestä huolimatta olennaisen - on aika astua kohti uusia seikkailuja. Olen myynyt tässä blogissakin kurkistelleen kotini ja piakkoin on aika suunnata kohti uusia tuulia. Tosin vielä en ole varma, että minkälainen katto pääni päällä seuraavaksi on.

Olen jo aiemminkin maininnut, että olen usein ajatellut esitelleeni tässä blogissa kotini nurkkia laajemmalti kuin sitten todellisuudessa olenkaan. Tainneet esittelyt tapahtua vain pääni sisällä :) Sen vuoksi ajattelin, että teenkin tähän postaukseen yhteenvedon melkoisen kuvapläjäyksen kodistani. Tai itse asiassa en edes omista enää tätä asuntoa - niin hullulta kuin se tuntuukin. Kotini tämä kuitenkin on niin kauan, kunnes suljen oven takanani viimeisen kerran. Alla olevat kuvat on otettu reilu vuosi sitten kesällä. Nyt kuvat olisivat jo melko erilaisia - tyynynpäällisiä on vaihtunut, sohva, rahi ja makuuhuoneen nojatuoli ovat matkanneet uusiin koteihin ja niin edelleen. Mutta sellaistahan se on varmaan monella - koti elää ja muuntuu jossain määrin kaiken aikaa.

 Vaikka tämä blogi ei olekaan varsinaisesti sidoksissa tämänhetkiseen kotiini, niin tässä vaiheessa tuntuu parhaalta ainakin toistaiseksi jättää blogikirjoittelut tähän. Jatkan, jos se tuntuu joskus hyvältä ja mielekkäältä :) Ajatus on hieman haikea, mutta ainahan tänne on mahdollista palata, jos siltä tuntuu :)Kiitos teille, jotka olette postauksiani lukeneet ja kommentoineet tämän matkan varrella.

Kohti uusia seikkailuja - jalat maassa ja pää pilvissä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti