perjantai 12. lokakuuta 2012

Hullut Päivät

Pari päivää sitten, keskiviikkoaamuna, suuntasin ensimmäistä kertaa elämässäni Hulluille Päiville niiden ensimmäisenä päivänä heti aamusta. Seisoskelin kymmenien ihmisten kanssa Stockmannin kuuluisan kellon alla odottelemassa ovien aukeamista. Vilkaisu taakse kertoi, että koko ajan ihmisiä valui paikalle lisää ja lisää... Kun kellon viisarit heilahtivat tasan kahdeksaan, ihmisten jalat alkoivat astella levottomasti. Hetken kuluttua ovet aukenivat ja ihmismassan mukana oli helppoa sulavasti soljua sisälle tavaratalon ovista. Liukuportaiden yläpäässä tapahtui vieno töksähdys, kun ihmiset eivät ehtineet sitä mukaa pois portaista, kun seuraavat jo tulivat ylätasanteelle.
Olin lähtenyt hakemaan lähinnä Iittalan Kivi-lyhtyjä ja niitä sainkin poimittua itselleni kenties ensimmäisenä (kaksi hiekan väristä ja kaksi harmaata), koska ketään muuta ei näkynyt niitä hamstraamassa. Itse olin jo edellisenä päivänä kuikuillut niiden sijainnin keltaisten muovien lävitse, jotta tiesin, mistä niitä keskiviikkona hakea ;)
Tuikut pääsivät lajitoveriensa seuraan valaisimeen syksyn pimentämää keittiötä...

(Pistaasipuukin on jo päässyt sisälle lämpöön)

Kivi-tuikkujen lisäksi Stockmannilta tarttui suunnitellusti mukaan ihania, ekologisia Methodin puhdistusaineita. Kuvassa on vaan pieni murto-osa raahaamistani puteleista.Mukaan matkaan tarttui myös pari pokkaria... Toinen täyttä asiaa ja toinen vähän hömpempää.
Lisäksi ostin myös mustan toppatakin ja pari trikoopaitaa. Ei siis ihan turha reissu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti