lauantai 27. lokakuuta 2012

Liitutaulumaalia ja poroja

Päätin hieman uudistaa eteistä, kun on jo jonkin aikaa tuntunut, että jotakin puuttuu. Mietin, että olisin tapetoinut eteisen seinän jollakin kivalla tapetilla, mutta näköjään edelleenkään seinille ei yhtäkään tapettivuotaa ole levitetty. Jos olisi joku kiva tapetti löytynyt, niin lopputulos oli saattanut olla toisenlainen. Tällä erää seinä sai kuitenkin pintaansa liitutaulumaalia.
 
 
 
 
 
 
Poron/ peuran/ kauriin löysin viimeinkin edulliseen hintaan Kärkkäiseltä. Poro-nimityksellä siellä olivat myynnissä, mutta onko tuo joku toinen noista edellä mainitsemistani elikoista? Olin aiemmin nähnyt vastaavanlaisen yli tuplasti kalliimpana. Nytkin kävi melko hassusti, kun myynnissä oli hopeisia ja noita valkoisia päitä. Vain valkoinen oli toistaiseksi esillä, olivat ilmeisesti aikalailla vastikään tulleet myyntiin. Päätin ottaa valkoisen laatikossa olevan pään. Pakkausmerkinnät olivat hieman tulkinnanvaraisia, joten pyysimme myyjältä apua varmistuaksemme siitä, kumman värinen pää pakkauksessa on. Paketti oli niin hankalasti avattavissa, että tarkistaminen oli hankalaa. Lähdin paketin kainalossa kotiin ja paketin aukaistuani siellä odotti yllätys: hopeinen poronpää. Lopulta siinä kävi sitten niin, että sekin oli niin makean näköinen, että päätin pitää sen ja seuraavan aamuna kurvasin ostamaan myös kuvassa näkyvän valkoisen :) Kyllä siinä sai pari päivää hykerrellä poronpäitä pyöritellen, niin ihania ovat :) Hopeiselle en ole vielä lopullista sijoituspaikkaa keksinyt, mutta se saattaa mennä parvekkeelle vanhaa ovea koristamaan. Katsotaan nyt.
 
 
Lopuksi vielä tilaustyönä tehty IHANA sohvapöytä. Kiitos siitä kuuluu jälleen kerran isukille :)
 
 
 
 
 

2 kommenttia:

  1. Oisko se kuitenkin kauris? :) Korvat ja sarvet viittais sinnepäin..

    VastaaPoista
  2. Siiri: En tiiä, mut Hobby Hallissa noita myydään saksanhirvenä :D Jos sovitaan, että se on poro, kun joulukin lähestyy ;) Mut kauris se varmaan oikeesti on. Ehkä. Saksanhirvi tunnetaan myös punahirvenä :)

    VastaaPoista