keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Fais de beaux rêves


Olin vajaa viikko sitten lähdössä kyläilemään Savon suuntaan, kun kävin katsomassa erästä blogia, jossa huomasin myytävänä olevan ranskalaisen sängynpäädyn. Olin aina silloin tällöin haaveillut sänkyyni rautaista päätyä ja löytämäni pääty näytti vielä olevan 120cm sänkyyn sopiva. Laittelin sitten sähköpostia päädystä ja kyselin sijaintia. Jotenkin alitajuisesti mulla oli semmoinen tunne, että pääty sijaitsee jossakin siellä suunnalla, mihin olen menossa. Ei siis mitään yliluonnollisia kykyjä, olin varmaan joskus aiemmin kenties jostakin lukenut kyseisen bloggaajan "sijainnin" :)
 
 Yliluonnollisia kykyjä tosin melkein tarvittiin siihen (no ei vaiskaan, sekopäisiä sisustajia ollaan molemmat, hyvinkin voi ajaa 100 km sängynpäädyn tai 400 km suuntaansa jonkun kaapin takia ;) ), että sain kaverini koukkaamaan pienen kröhöm... sadan kilometrin lenkin matkalla shoppailemaan, jotta pääty saatiin farmari-Mondeon kyytiin. Jouduin vielä kuskiksikin kyseiselle retkelle.
 
Sitten kun pääty oli kyydissä (ja muutama panikointi siitä, että se vielä lentää meidän niskaan sieltäääää...), niin piti vielä ratkaista ongelma, että miten saan päädyn mukanani kotiin. Pohdin jo ajatusta siitä, että josko sen junassa veisi :D Onneksi kaverin miehellä oli sitten kouluasioita pääkaupunkiseudulla ja hän eilen tullessaan toi päädyn mulle ja vielä kantoi kolmanteen kerrokseen asti :) Mun nykyinen sänky on suhteellisen korkea, joten pääty hieman kurkistelee sieltä takaa, mutta ei se hirveästi haittaa.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kiitos Ilonalle ihanasta päädystä ja kiitos kun toit sen Ranskasta asti, niin mun ei tarvinnut ;) Samalla hakureissulla saatiin ihailla Ilonan kaunista taloa ja pihapiiriä. Mulla tosin meni moni ihanuus ohi, kun olin niin keskittynyt siihen sängynpäätyyn :)

3 kommenttia:

 1. Huikeen hienon sängynpäädyn olet löytänyt. :)

  VastaaPoista
 2. Niin ihana koti, upean näköistä. Tahtoisin kovasti laittaa sinulle sähköpostia, kirjoitatko minulle: tanja@siriontime.com ?

  VastaaPoista
 3. Saara: Kiitos!

  Tanja H.: Kiitos :) Laitan sulle sähköpostia!

  VastaaPoista