lauantai 15. syyskuuta 2012

Kristallikruunu


Sain puoliyllärinä kristallikruunun :) Koska en perusta kovinkaan paljon kultaisesta väristä, kruunua piti hieman muokkailla. Ongelmaksi kuitenkin muodostui se, että kristallit oli solmittu pienellä siimalla. Pois ottaminen ei olisi ollut suuri ongelma, mutta kristallien kiinnittämisessä takaisin olisi ollut valtava työ. Niinpä vaihdoimme mummini kanssa kristallimme päikseen :) Mummin valaisimessa nimittäin kristallit oli kiinnitetty "koukuilla", joka helpotti työtä huomattavasti.
 
Tämän siis sain... (Tosin kuvassa se koreilee jo mummini kodin katossa).
 
 
 
 
Ja tähän se vaihdettiin...
 
Pahoittelut kuvan epätarkasta laadusta...
 
 
 
Ja tällainen siitä tuli...
 
 
Kruunu pääsi keikkumaan eteisen kattoon ja toivottamaan vieraat tervetulleeksi melkoisella valoteholla ;)
 
 
Kiitos vanhemmilleni tästä(kin) muutoksesta :) Tosin osallistuin itsekin sen verran, että avustelin kristallien kiinnittämisessä :)
 

4 kommenttia:

  1. Millä maalilla maalasit nuo metalliosat? Otitko kaikki kristallit irti siksi aikaa vai peititkö ne jotenkin? Itsellä kanssa mielessä tälläinen muodonmuutos sen takia kyselen. Miten/millä irroitit "ylimääräiset" härpäkkeet?

    VastaaPoista
  2. Itse en muutosta toteuttanut, mutta tietääkseni se tapahtui näin: kristallit irrotettiin ja ”runko” maalattiin hopeisella spray-maalilla. Ylimääräiset ”härpäkkeet” katkaistiin pihdeillä(?). Tuossa alimmaisessa kuvassa ei näy valitettavasti kuvakulmasta johtuen niitä katkaisukohtia. P.S. Pahoittelut, kun vastaaminen kesti. Jostain syystä nää kommentit aina katoaa, kun oon osan saanut kirjoitettua. Nytkin piti kirjoittaa tää Wordiin ja yrittää kopioimalla välttyä kommentin katoamiselta.

    VastaaPoista
  3. Kaunis, kiva idea saada vanhasta "uutta"

    VastaaPoista